AUTUMN SHOES

Pěkný den. Jak se máte? Venku nám stále prší a prší. Zatím si toto období užívám, odpoledne trávím pod dekou, se zapálenou svíčkou, s knihou a vypiju hektolitry čaje. :) Dneska jsem se ve volném čase projížděla e-shopy a dívala se ještě na nějaké podzimní boty. Chtěla bych si pořídit ještě jedny kotníčkové, možná šněrovací, možná jen "nazouváky". Uložila jsem vám fotky těch, které mě nejvíce oslovily. Uvažovala jsem i nad vysokými kozačkami, ale asi zůstanu ve své komfortní zóně. :) Doma mi leží dvoje a loňský podzim jsem je měla snad jednou, možná dvakrát. A jak to máte vy? Nosíte raději kozačky kotníkové a nebo pod kolena, nad kolena?

Ráda taky během podzimu nosím mokasíny (když teda není vyloženě 5 stupňů), ale to už asi víte :) a pohodlné tenisky. Problém je trošku v barvě. U tenisek upřednostňuji spíše barvy světlé, což během blátivých dnů může znamenat malou komplikaci - haha. Proto jsem vám tyto kousky zařadila i do tohoto článku. 

Pěkný zbytek úterý. ♥










 

Zdroj: Botovo, Google

Comments

  1. Nesnáším nákupy bot. Zimních a lodiček úplně nejvíc! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já teda nákupy všeobecně miluju, ale je pravda, že letos mi to u těch podzimních/zimních moc nejde. Buď jsou moc špičaté, moc zdobené, moc vysoké, moc divné :D. Ach jo!

      Delete

Post a Comment

Popular Posts