FIRST CHRISTMAS GIFTS IN NOVEMBER?

Tento rok je opravdu v mnoho věcech výjimečný, třeba i v tom, že je to snad poprvé za celý život, kdy mám na začátku listopadu koupenou téměř polovinu vánočních dárků. Ok, asi tomu hodně pomohl současný stav - zavření doma + slevy a doručení zdarma na e-shopech - haha. Co jsem objednala vám neprozradím, protože blog čte i má rodina, nicméně věřím, že ze všeho budou mít ohromnou radost a že jsem se jim trefila do vkusu. Během projíždění různých obchodů jsem ale narazila na pár věcí, které jsem si hned hodila do složky must have. A o ty s vámi podělím, třeba budou vhodným dárkem pro někoho z vašich blízkých a nebo pro obdarování vás samých... musíme si přeci dělat radost. ♥ 

Jak jste na tom vy? Už se vám také podařilo koupit některý z dárků? 



Odkaz: zde
Bílá prošívaná bunda stylu puffer ♥. Ok, jsem spíše kabátový typ a bundu ve svém šatníku, když nepočítám tu na venčení, nemám žádnou, ale řekla jsem si, že je občas fajn vyjít ze své komfortní zóny a sáhnout po něčem netradičním. A pro mě to takhle bunda splňuje - je jednoduchá, navíc bílá :), ale prostě jiná než většina mého šatníku. Už se těším na outfity s ní. 




Odkaz: zde
A druhou must have věcí je tenhle diář na rok 2021, který má nádhernou světle růžovou barvu a zlatý nápis (co více si přát?). Už se mi "akce" v příštím roce začínají pěkně střádat a zapisování na papírek mě prostě nebaví, takže myslím, že jej využiji ještě dříve než 1. ledna, haha. Stále jsem zvažovala pořízení Dolleru, no nakonec jsem se rozhodla nepřecenit svou kreativitu a sáhla po tomto, který je již připravený. Diář je týdenní, přičemž u každého týdne máte místo pro poznámky. Jsou tam speciální stránky na významné události, třeba narozeniny, výročí apod. a také prostor pro vaše cíle. Takže za mě 10/10. 


Odkaz: zde
Bavlněné pyžamo nebo souprava na doma, jak chcete... já sama ještě nevím, jak tenhle kousek využiju.  Možná ho obleču a nikdy nesundám, protože bude určitě velmi pohodlný. Když jsem ho viděla, bylo jasné, že něco takového musím být - vše dle gusta - barva, střih, složení. 




Odkaz: zde
Černý svetr se zlatými cvočky - je něco vice basic a nadčasové? Už loni jsem po podobném pokukovala v Zaře, nakonec jsem ale jeho pořízení odložila, no... na teď. Navíc se mi líbí na něm to, že má nízký stojáček. Přijde mi, že ty věci bez výstřihu a prostě ke krku jsou více in a seriózní, upravenější, elegantnější. Co myslíte?


Comments

  1. Přesně! Taky mám letos s dárky solidní náskok oproti tradičnímu stavu. Popravdě, letos dárků kupuju méně než předchozí roky, ale i tak - mám je! :-D
    Byla jsem celkem zvědavá na tvé postřehy z Dolleru, ale nevadí. Třeba za rok. :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. My taky výrazně méně, ale zase mi přijde, že jsou to promyšlené věci, které dotyčným prostě musí udělat radost. Žádné zbytečnosti. ♥ Doller byl ve hře dlouho, ale nakonec jsem si řekla, že budu mít jiné starosti příští rok než tvořit diář - haha. Tak snad příště.

      Delete

Post a Comment

Popular Posts