WHITE CHRISTMAS MOOD

Přeji vám pěknou neděli. Dnes mám pro vás trošku bílé vánoční inspirace, protože Vánoce jsou už přesně za měsíc (31 dnů!!!). Už máte doma nějakou vánoční výzdobu? Nám už tady straší týden i spolu s vánočními písničkami- haha. Tohle období prostě miluju a chci si ho užít co nejvíce a co nejdéle. ♥ Včera jsem se vrhla na první cukroví - perníčky. A dnes ráno na vánočku. Letos jsem se rozhodla, že toho moc péct nebudu (ha, to jsem si říkala i loni) a udělám jen to, co máme nejraději - perníčky, rumové kuličky, kokosky, linecké a ořechovo-čokoládové "sušenky".

A jak se těšíte na Vánoce vy? Letos budou asi trošku jiné, než jsme zvyklí, ale věřím, že vše je o lidech... jaké si to uděláme, takové to budeme mít. Je jedno, co vše na Vánoce připravíte, je jedno, co najdete pod stromečkem nebo co pod něho nadělíte, je jedno, kde je strávíte... podstatné je to, že si je užijete s lidmi, které milujete. 

Mějte se krásně a zase někdy.
T. ♥ 















 Zdroj obrázků: Pinterest

Comments

  1. joico titanium - TITanium Art | TITanium Art | TITanium Art
    Shop for cobalt vs titanium drill bits joic titanium at TITanium Art. Discover our high titanium dioxide sunscreen quality craft, handmade titanium athletics pieces titanium nitride from our 2016 ford fusion energi titanium shops.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts