SUMMER DIARY

Od posledního článku uplynula poměrně dlouhá doba, pokud nepočítám ten s oznámením, že svatba proběhla - dokonale! O tom vám ale (možná) napíšu někdy jindy. Už několikrát jsem během léta měla otevřený nový článek, ale vždy to dopadlo tak, že jsem ho zase za několik minut zavřela. Snad jej dneska tedy dopíšu. :) 

Vytvořila jsem výběr několika fotek, které se mi za prázdniny nahromadily v telefonu a nějakým způsobem reprezentují celý uběhlý čas. Je neuvěřitelné, že je dnes už 18. srpna a léto je skoro u konce, o čemž vypovídalo i včerejší počasí. Léto mám ráda a ne jen proto, že jsem učitel - haha, ale tomu, jak moc se těším na podzim, se nic nevyrovná. Už se těším, až se navleču do svetru, v kavárně si dám chai latté a zapálím YC s vůní warm cashmere. 

Dnes ale zůstaneme ještě u léta...


1. Letní brunche jsou něco, co dělá léto létem. A letos jsme jich zrealizovali velmi mnoho, asi ve strachu, že nám ty restaurace zase zavřou. 2. Bílé šaty, must have jara a léta. Raději už je ani nepočítám a také outfit na moji rozlučku se svobodou. 3. Chewie, hlavní člen domácnosti. Ta vedra celkem nedává, ale v posteli si vždy rád poleží. 4. Hned, když se venku ochladí, mám chuť něco dobrého upéct. Tady to byla špaldová třešňová bublanina! 



1. Svatební přípravy byly stěžejním bodem července a když den před svatbou zjistíte, že na jmenovce máte špatně háček, přejde vás i dobrá nálada. 2. Další dortíky a ledové kávy. ♥ 3. Stejně jako loni, tak i letos jsem se podílela na příměstském táboře, kde jsem vedla sportovní workshop. 4. Jídlo... v poslední době celkem boj. Před svatbou jsem vyjela snad ze všech rutin, které se mi podařilo vybudovat a návrat k nim je opravdu těžký. Ale co...snažím se a nevzdávám to.


1. Procházky a maxi dress, během tohoto léta jsem si tento styl šatů velmi oblíbila! Jaké šaty preferujete vy? 2. Objev roku, zámecká kavárna, o které jsme do tohoto měsíce nevěděli. 3. Chewie a jeho svůdný pohled, když chce sušené maso. 4. Bun bo Nam Bo - miluju! 



1. Pečené brambory s hummusem a falafelem jsou láska už několik let. 2. Aneb jak si zpříjemnit večer. Taky tak milujete kombinaci hořké čokolády a jahod? 3. Letní hair care. Během léta je potřeba o vlasy pečovat ještě více, protože můžou být nadměrně vysušené ze sluníčka. Já letos sáhla po této řadě od Welly a jsem s ní moc spokojená. 4. A na závěr to nej...lepší/horší. Dort pro manžela (bože, pořád si na to oslovení nemůžu zvyknout a dneska jsem se v telefonu představila původním jménem), který v srpnu oslavil narozeniny. Nebudu vám lhát, stál mě celé dopoledne a mnoho sil!


To by bylo pro dnešek všechno. Doufám, že i vy si užíváte krásné léto. Slibuji, že se ozvu brzy a možná i s nějakými svatebními fotkami. A pokud byste nevydrželi, můžete kouknout na Instagram, kde už nějaké takové fotky najdete. 

Mějte se hezky, xoxo. 







Comments

  1. Léto opravdu uteklo... Už aby byly Vánoce a zase jaro. :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Souhlasím. I když je pravda, že na podzimní hygge náladu se fakt moc těším! :)

      Delete

Post a Comment

Popular Posts