WEDDING ANNIVERSARY

Rok! Včera to byl přesně rok od naší svatby. Je to až k neuvěření, jak rychle těch 12 měsíců uběhlo. Výročí jsme oslavili na jižní Moravě, kde jsme navštívili Hotel Volařík, a čas si zpříjemnili nejen dobrým vínem a jídlem, ale hlavně skvělým wellnessem. Tak nějak nevíme, co slavit, jestli výročí svatby, výročí zasnoubení a nebo výročí vztahu. Každá událost je totiž v jiném termínu, ale v rozmezí 14 dnů - haha. Jak to máte vy?


Více fotek z naší svatby a příprav najdete na mém Instagramu, nebo pokud patříte ještě mezi ty, kteří neviděli naše svatební video, můžete ho zhlédnout tady

Comments

  1. To je krásné a video je opravdu plné rozmanitých emocí. Nás svatba čeká příští rok, tak snad se podaří stejně jako vám. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkujeme. Mi to přijde pořád jako včera a pořád mě to stejně dojímá. Ať se i vám vše vydaří podle představ.

      Delete
  2. Gratuluji k výročí.

    ReplyDelete
  3. Gratuluji k výročí.

    ReplyDelete
  4. Gratuluji k výročí, snad se za rok přidáme. :-D
    Mě pořád malinko mrzí, že jsme nechytili ten termín 13., abychom to měli přesně půl roku od výročí, že jsme spolu začali chodit, ale to je maličkost. Svatba vyšla pěkně a nakonec bylo o týden později i o něco málo hezčí počasí. :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určitě vám to taky klapne :D. No, my ta výročí máme také nějak rozházená, navíc vše je v rozmezí přelom července a srpna, plus první polovina srpna. Ale ono je to nakonec stejně jedno.

      Delete

Post a Comment

Popular Posts